CampZone | Seasonic en Wooting partneren met CampZone
21702
post-template-default,single,single-post,postid-21702,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Seasonic en Wooting partneren met CampZone

Wanneer je aan goeie computervoedingen denkt, kom je al gauw het merk Seasonic tegen. Niet zo gek ook, want deze type producten maken zij al zo’n veertig jaar. Met meerdere awards op zijn naam is Seasonic een merk om moeilijk te negeren, wat een samenwerking tijdens CampZone alleen maar logischer en logischer maakt.

Tijdens CampZone zijn Seasonic en Wooting dan ook groots van de partij. Bezoekers die graag aan zo veel mogelijk onderdelen van ons programma mee doen zullen deze namen zeer vaak tegen komen, want wat ze sponsoren is niet mis. Wil jij vette prijzen winnen? Doe dan zeker mee aan onze Bingo, de Cosplay shows, StarCraft 2, de Ultimate All-Round Gamer competition, Minion Masters, Hearthstone, de TV Tune competitie of Rocket League. Een flinke line-up, maar dat betekent ook dat er heel veel kansen zijn om een tof toetsenbord of een sterk voeding te winnen.

Seasonic pakt dus lekker dik uit zoals je kunt lezen. De oplettende kijker zag echter de naam ‘Wooting‘ ook voorbij komen in de vorige alinea. Wooting is het bedrijf achter het allereerste analoge mechanische toetsenbord. Na een meer dan zomaar succesvolle Kickstarter campagne konden ze een klein aantal jaar terug beginnen met de productie van hun Wooting keyboards, welke te winnen zijn bij de bovengenoemde activiteiten. Wooting en Seasonic hebben namelijk de handen in één geslagen om de Wooting toetsenborden aan de man te brengen, dus dat je ook Wooting op CampZone tegen gaat komen is zeker. Wooting’s focus ligt dit evenement op de Wooting One, terwijl Seasonic zich richt op hun Focus Home Gold-productlijn.

Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over onze samenwerking met Seasonic en Wooting!

Website Seasonic
Website Wooting
CampZone Programma