CampZone | Real Life Pong
21606
post-template-default,single,single-post,postid-21606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Real Life Pong

Van de makers van Duck Hunt XL hebben wij voor dit jaar weer een van de meest iconische en klassieke spellen in huis gehaald; namelijk Pong! Gezien dit een projectje is van de heren die vorige editie met een levensgrote eendenjaagstellage op CampZone waren is dit natuurlijk niet de doorsnee huiskamerversie van Pong waarmee wij allen zijn opgegroeid. Passend bij hun repertoire geven zij ook aan Pong een moderne en levensgrote twist, wat resulteert in Real Life Pong (Physical Pong).

Controllers komen er niet aan te pas en ook geen ouderwetse beeldbuizen, maar wel veel licht en lange touwen. Bij Real Life Pong speel je pong op een gigantische installatie van 10 bij 5 meter! Met de touwen beweeg jij je balkje om zo ervoor te zorgen dat niemand aan jouw kant van het veld scoort. Simpel zoals het hoort, want Pong hoeft niet heel ingewikkeld te zijn. Dit is sowieso het meest intens fysieke potje Pong dat je ooit in je leven zal spelen (op een daadwerkelijke tennismatch na)!

Real Life Pong  
Format2v2
Starting TimeTuesday July 30, 2 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st2x HyperX Alloy FPS RGB Keyboard
2nd2x HyperX Cloud Alpha
3rd2x HyperX XL Mousepad
Sponsored by: