CampZone | Hype op de camping dankzij HyperX
21709
post-template-default,single,single-post,postid-21709,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Hype op de camping dankzij HyperX

HyperX is als gaming label binnen de gaming hardware tegenwoordig niet meer te missen. We mogen eigenaar Kingston Technology dan misschien oorspronkelijk kennen van hun kwalitatief hoogstaande memory-producten, tegenwoordig weten ze zo’n beetje de volledige gaming line-up aan te bieden. Naast DDR4 geheugenrepen en SSD-schijven is HyperX een aardig aantal jaren geleden begonnen met de betaalbare en kwalitatief uitstekende Cloud gaming headset, inmiddels kunnen we daar ook de gaming-muis, het mechanische toetsenbord en de muismat hier aan toevoegen.

Kort samengevat heeft HyperX zo’n beetje alles wat je je als gamer kan wensen, wat de koppeling met CampZone nogal makkelijk maakt. Immers bestaat ons mooie evenement uit alleen maar toffe competities en activiteiten, reden genoeg dus om bij een groot aantal programma-onderdelen de HyperX line-up toe te voegen. Met trots maken we dan ook bekend dat HyperX als sponsor gekoppeld zal zijn aan onder andere PlayerUnknown’s Battlegrounds, Zeepvoetbal, Real Life Pong en meer!

Diverse toetsenborden, muismatten en andere producten liggen op je te wachten om gewonnen te worden. Zorg dus dat je ons programma goed doorbladert!