CampZone | Deloitte brengt hacker-hemel naar CampZone
21810
post-template-default,single,single-post,postid-21810,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Deloitte brengt hacker-hemel naar CampZone

Vorig jaar hadden we al een prachtige voorproef van de hacking skills op CampZone toen Deloitte de Capture The Flag (CTF) hacking-competitie organiseerde. Meer van jullie namen deel aan de competitie dan we hadden kunnen verwachten. Het niveau was mega hoog en de finales zo spannend dat extra challenges nodig waren om de beste hacker van CampZone te kunnen benoemen.

Dit jaar is Deloitte terug, met honger naar meer! Ze organiseren een nieuwe CTF waar een nieuwe kampioen verkoren wordt. Gloednieuwe challenges in web security, application security en hardware hacking staan klaar om opgelost te worden. Ben jij klaar voor de uitdaging? Experts en beginners hebben allebei genoeg uitdaging en plezier met deze intellectueel prikkelende competitie.

Naast het opscheppen over je hacking skills bij anderen kun je deze editie een boel nieuwe vaardigheden leren. Een speciale workshop van Deloitte leert je over het hacken van hardware en veelvoorkomende securityproblemen in apparaten die zij in hun dagelijks werk tegen komen. Daarnaast geven zij ook een gave en interactieve securitypresentatie.

Bovenop dit alles gooien ze een enorme kers op de taart door het sponsoren van de CampZone event badge, waardoor de eerste 500 full-eventbezoekers kosteloos een badge kunnen krijgen! Meer informatie over de badge, hardware hacking workshop, de presentatie en de CTF komt binnenkort.

Chapeaux voor Deloitte, die met deze kanonnade van gave hacker loot laat zie hoe leuk en prikkelend professioneel hacken kan zijn.

HackZone CTF  
FormatIndividual participation
Starting TimeWednesday July 31st, 10 AM, HackZone field
FinalsThursday August 2nd, 11:00-18:00
RulesFree for all, don't break the infra.
Discord channel#hackzone_ctf
Registerhttps://portal.hackazon.org/#!/auth/campzone2019
Prizes1st1x Speedseats Sport
1x Rock Pi 4 8-core SBC + 16GB eMMC + aluminium case
Raspberry Pi Sense Hat (8x8 matrix + accelerometer + gyro + magneto + air pressure + temperature + humidity sensor)
2nd1x FRITZ!Powerline 1260
1x FRITZ!Box 7590
Raspberry Pi Camera Module
3rd1x Seasonic PSU
Book: Programming the Raspberry Pi, Getting Started with Python
Sponsored by: