CampZone | CZ19: Field Admins en de Plattegrond
21795
post-template-default,single,single-post,postid-21795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CZ19: Field Admins en de Plattegrond

Enkele van de grote vragen die wij elk jaar krijgen zijn onder andere ‘Wie zijn de Field Admins dit jaar?’ en ‘Hoe gaat de plattegrond er uit zien?’. Het is natuurlijk ook spannend want de Field Admins zorgen voor hun eigen sfeer en gezelligheid op het veld, en je wilt wel terecht komen op een veld waar je je elf dagen thuis kan voelen. Met het aanvragen van vergunningen en het telkens bijwerken van de plattegrond om te voldoen aan veiligheidseisen is het nog best een hoop werk om deze twee simpele vragen te kunnen beantwoorden. Gelukkig zijn de vergunningen binnen en is is de gemeente tevreden met wat er in elkaar is geknutseld, dus kunnen wij iedereen weer blij maken met de indeling voor dit jaar! Terugkerende CampZone-gangers zullen de namen van de Field Admins vast herkennen van voorgaande jaren, en ook wij zijn hartstikke happy dat deze groepen weer vakantie met ons komen vieren. Laten we niet langer wachten; hier zijn de Field Admins voor CampZone 2019:

Feestjuh Online
Feestjuh Online staat al jaren bekend als een ontspannen en gezellig veld. Ook dit jaar zijn deze Friesen (met geadopteerde Brabanders, Hollanders een zelfs een levensechte Twentenaar!) jullie persoonlijke sfeerbeheerders en Field Admins! Bij Feestjuh staat de koffie altijd klaar, dus kom vooral langs voor een bakje (mag ook zonder Berenburg). Ook de pittige peperwodka is weer volop aanwezig! Bij deze jongens maakt drank écht meer kapot dan dat je lief is.

 

THOR
THOR is een gezellige studentengroep uit Eindhoven en omgeving. Sinds 2012 zijn er leden op CampZone te vinden en vanaf 2015 is er besloten om onder één vlag verder te gaan. Zoals je kunt verwachten van een groep als deze staat gezelligheid voorop en moet er vooral gelachen kunnen worden. Ieder jaar organiseert THOR ook een veld-BBQ zodat bezoekers met z’n allen samen lekker kunnen genieten van goed eten onder het genot van goede muziek, een biertje en hopelijk een fijn zonnetje. Heb je interesse om samen met THOR te genieten van het evenement? Voel je vrij om even langs te lopen voor een praatje, of schop ze even op Discord voor meer informatie.

=BTTD=
Better Than the Devil, ook wel =BTTD= genoemd, is de thuisbasis van een gezellige groep CampZoners. Ze zijn altijd te herkennen door de boogtenten met bijbehorende camouflagenetten, wat resulteert in een hoog legergehalte. Wees echter niet bang voor hun militaire regime, want ondanks al het stoere materiaal zijn ze gewoon een gezellige groep gasten uit Limburg die wel in zijn voor een lolletje. Ga dus gerust langs voor een babbeltje en een biertje, dan heb je meteen een goede reden om al die ‘leger goodness’ eens van dichtbij te bekijken!

Clan BadJas
Clan BadJas is een (wat grotere) groep vrienden die samen allerlei leuke dingen doen. Waar het ooit begon met een simpele lanparty, organiseert CBJ nu allerlei evenementen. Van lanparties tot paintball en airsoft-dagen. CBJ is al meer dan tien jaar prominent aanwezig op CampZone en hun kernwoorden zijn gezellig, openheid en plezier. De groep CBJ telt ongeveer 50 actieve leden, waarvan er op elk willekeurig evenement 20-30 leden van de partij zijn. Wij zijn een volwassen groep met leeftijdscategorie 18 tot -einde-.

 

HackZone
Een terugkerend onderdeel is een heus eigen veld voor hackers en tinkeraars. Op het HackZone veld staat iedereen die houdt van solderen, lassen, programmeren, verlichting, WiFi, 3D-printers, en robots. Op dit prachtige veld met eigen Field Admins worden workshops en presentaties gegeven, staat een grote publieke dome-tent waar iedereen kan komen knutselen en hacken, en werken bezoekers aan super gave eigen projecten. Check de HackZone pagina om te kijken of dit veld bij je past, je moet het wel tof vinden dat er maffe dingen gebouwd worden en dat er naast je tent gelast wordt.

Op dit punt ben je natuurlijk hartstikke benieuwd naar welke Field Admin op welk veld komt te staan of gewoon de algemene indeling van deze negentiende CampZone. Ook daar hoef je niet meer op te wachten, want hier is de officiële plattegrond voor CampZone 2019!

(Tekst gaat verder onder de plattegrond, klik hier op voor een grotere versie)

Hoewel het dankzij de nieuwe locatie in Veghel er weer volledig anders uitziet dan de voorgaande edities in Sevenum, zijn wij toch weer heel positief over deze nieuwe indeling. Zoals je ziet zijn de plaatsen voor de legertenten ook al ingedeeld. Tenthuurders kunnen binnenkort een bericht van ons verwachten over de plaatsing, nadat wij de shop hebben gesloten voor alle huuritems. Er is nog even tijd om je benodigdheden te huren, maar wacht niet te lang. Deze week zal hier meer informatie over komen.

CampZone begint weer goed te vorm te krijgen, en met nog maar iets meer dan een maandje te gaan kunnen wij niet wachten om voor alle bezoekers de poorten te mogen openen. Wij, onze Field Admins, alle helpende handjes en natuurlijk de bezoekers gaan weer zorgen voor een geweldige editie, met vast weer een handjevol memorabele gebeurtenissen. CampZone is coming. See you there!