CampZone | 123-3D printers op CampZone
21815
post-template-default,single,single-post,postid-21815,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

123-3D printers op CampZone

Het was één van onze stoutste dromen: een batterij aan 3D printers waarmee bezoekers alles kunnen printen wat ze willen. Dankzij sponsoring van 123-3D.nl is dit deze CampZone realiteit. 123-3D is een Nederlandse marktleider in de 3D printers en filament, en stelt maar liefst 4 printers beschikbaar voor op het HackZone veld, met een enorme hoeveelheid filament!

Vrijwilligers van HackZone zetten een heuse CampZone 3D printing service op, waarmee jij gratis je designs in één van de vele kleuren en materialen kunt laten printen! Heb je nog nooit gewerkt met 3D printers? Doe dan mee met onze leuke workshops, waarbij je leert hoe je je model voorbereidt en print, en welke trucs je kunt gebruiken om te printen met de beste resultaten.

Heb je al een printer en ben je benieuwd naar de filamenten en printeronderdelen van 123-3D, of ben je door het printen op het veld aangestoken en wil je zelf een printer hebben? Op het evenement wordt een speciale URL gedeeld waarmee je maar liefst 10% korting krijgt op het hele assortiment, inclusief printers, printerkits en onderdelen om zelf een printer mee te bouwen! Bovendien maak je met je bestelling via deze URL kans op € 250,- shopping tegoed voor 123-3D.nl. 

UPDATE: laten bezorgen op het veld is momenteel helaas niet mogelijk, door technische problemen in het systeem van PostNL, dat ons adres geautomatiseerd weigert in het sorteercentrum.

Benieuwd welke printers er op CampZone staan? Hieronder een klein overzicht met uitleg.

  • 2x Creality Ender-3: indrukwekkende printkwaliteit voor een betaalbare prijs. Deze printer is tegenwoordig favoriet bij menig hacker.
  • 1x Creality CR-10 Pro: met een printvolume van 300 x 300 x 400mm is dit een beest van een machine. Extra features als automatische bed leveling en een filamentsensor zorgen voor nog meer gebruiksgemak.
  • 1x Creality CR-X: een van de paradepaardjes van Creality, met niet alleen een even groot printvolume als de CR-10 Pro, maar ook nog een tweede printkop. Hiermee kun je prachtige prints maken met meerdere kleuren, of zelfs de meest complexe vormen printen door wateroplosbaar filament te gebruiken als ondersteuning.