CampZone | Vakantiegeld? Kom naar CampZone!
21533
post-template-default,single,single-post,postid-21533,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Vakantiegeld? Kom naar CampZone!

De zonnige dagen en tijden van rust en ontspanning zitten er weer aan te komen, en dat betekent voor een hoop mensen ook dat er weer vakantiegeld ontvangen mag worden! Heb je nog geen einddoel voor deze mooie jaarlijkse bonus in gedachten maar wil je wel even lekker weg van al je zorgen en alle andere dagelijkse ongein? Kom dan naar CampZone, de grootste en leukste gaming vakantie voor en door gamers!

Tickets zijn nog steeds beschikbaar, evenals een mooi aanbod aan zeer handige items voor je campingtrip. Luxe items zoals een ruime legertent, tafels en stoelen, koelkasten groot en klein, gaming stoelen en luxe slaaptenten zijn allemaal nog op voorraad en prima extra’s voor elf dagen kamperen. Kijk voor een geheel overzicht van ons aanbod en de prijzen per product op de ticketpagina. Meer informatie over specifieke producten is te vinden in het menu bovenaan onder het tabje Tickets.

Tevens is het nu ook de geschikte tijd om je tickets voor CampZone te kopen als je die nog niet hebt, want binnenkort zullen de prijzen voor alle tickets weer een klein beetje stijgen. CampZone werkt met kortingsperiodes voor de prijzen van de tickets, wat bij ons betekent hoe vroeger jij je ticket koopt, des te minder je er voor hoeft te betalen. De huidige periode (twee) is actief tot aan vrijdag 31 mei, klokslag middernacht. Na dit tijdstip stappen wij over op kortingsperiode 3, waarin wij iets hogere prijzen (maar nog steeds goedkoper dan de deurprijs) zullen hanteren voor de entreetickets. Wees er dus snel bij!

CampZone begint al weer over iets minder dan twee maanden, en wij kunnen niet wachten om de vakantie met al onze bezoekers te kunnen vieren. Zien wij jou daar ook? Tot dan!