CampZone | StarCraft II
21350
post-template-default,single,single-post,postid-21350,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

StarCraft II

Passend bij ons nieuwe ‘Space’-thema voor CampZone 2019 hebben wij natuurlijk ook een competitie voor een game die hier mooi op aansluit. Bouw strategisch je verdedigingslijn of overrompel je tegenstander met een goed getimede rush in StarCraft II!

Tijd dus om je micro-management skills weer aan te scherpen! StarCraft II is al jaren de koning van het RTS-genre te noemen, en hoewel de populariteit niet meer is wat het ooit geweest was wordt de game nog steeds heftig ondersteund door toegewijde groepen. Ook binnen ons team zijn er fans van de game en het genre, dus leek het ons leuk om dit diepgaande spel weer een keertje in de spotlights te zetten.

Kies je favoriete factie bestaande uit Terran, Protos of Zerg en ga aan de slag met je base en het verzamelen van resources. Gebruik de juiste tactiek om je tegenstander te slim af te zijn. Misschien ben jij wel iemand die de beste blokkade bouwt waar niemand doorheen komt, of zet je vol in op de klassieke zergrush tactiek om de vijand neer te branden voordat ze kans hebben om te reageren. Ga vast hard aan de slag met oefenen en wie weet ben jij straks wel de winnaar van onze StarCraft II competitie!

StarCraft II  
Format1v1
Starting TimeSaturday August 3, 1 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st1x Wooting One Keyboard
2nd1x Seasonic PSU
3rd1x Medion Erazer Muis
Sponsored by: