CampZone | Overwatch
18721
post-template-default,single,single-post,postid-18721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Overwatch

In deze unieke FPS ga je met 5 andere teamgenoten de strijd aan tegen het andere team in verschillende game modi en mappen. Anders dan elke andere shooter kun je in Overwatch kiezen uit 30 unieke karakters die zelf hun eigen rol, krachten en wapen hebben. Elk karakter heeft zijn eigen speelstijl en moeilijkheidsgraad, dus is er voor elke speler wel een hero die bij hem past. Ga met McCree en Soldier: 76 voor de volle offense, of juist met Reinhardt of D.Va voor de verdediging. Mensen die de support-rol claimen in spellen zullen goed overweg kunnen met Mercy en Ana. Ook voor spelers die de taak hebben om het andere team op elke manier mogelijk lastig te vallen, zijn er heroes als Junkrat en Mei.

Overwatch  
Format6v6
Starting TimeMonday July 29, 12 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st6x Medion Erazer muis
2nd6x Gembird MP-GAMEPRO-XL Mouse Pad