CampZone | Rabobank op CampZone 2019
21268
post-template-default,single,single-post,postid-21268,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rabobank op CampZone 2019

Ook onze goede vrienden van de Rabobank verhuizen dit jaar met ons mee naar de nieuwe locatie in Veghel! Voor alweer het achtste jaar op rij is Rabobank een prominent onderdeel van je favoriete outdoor gaming vakantie. Het bekende team zal net als de editie in 2018 wederom aangesterkt worden door een mooi aantal collega’s van Rabobank, wat vrijwel garant staat voor een hoop gezelligheid bij de Rabotent!

Rabobank is niet alleen een sponsor van CampZone. Zoals alle andere jaren zullen zij met hun enthousiaste team tijdens het hele evenement aanwezig zijn, met natuurlijk voor alle bezoekers genoeg redenen om even een praatje te komen maken of een biertje te drinken bij hun tent. De Rabotent is de thuisbasis van wellicht de gezelligste bankiers en IT-ers die er zijn, en hun tentflappen staan altijd open voor nieuwsgierige kampeerders. Wees dus niet bang om hun tent binnen te wandelen en een gesprek aan te gaan, wie weet valt er voor beide kanten nog wel wat nieuws te leren. Gedurende de week zullen er talloze Rabobank collega’s langskomen om de sfeer van CampZone te ervaren.

Rabobank zal naast hun aanwezigheid op CampZone ook een groot deel van het programma mogelijk maken. De Rabobank Live Cluedo keert daarom ook weer terug met natuurlijk de Rabotent als tussenstop, waar de deelnemers ongetwijfeld gruwelijke experimenten moeten doorstaan voor die felbegeerde hints. Een CampZone met Rabobank is niet compleet zonder een inventieve challenge (zoals de Moestuinchallenge van vorig jaar). Wat zij dit jaar gaan doen, blijft voorlopig nog even geheim.

Het Rabobank@CampZone team bestaat voornamelijk uit experts op het gebied van People Development en IT Infrastructure en natuurlijk zijn ze allemaal net zo hyped als ons om van CampZone 2019 weer een geweldig evenement te maken! Bekijk hieronder hun belevingen tijdens CampZone 2018: