CampZone | De Pre-CampZone BBQ 2019
21306
post-template-default,single,single-post,postid-21306,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De Pre-CampZone BBQ 2019

Ben jij ook al intens hyped voor CampZone en kun je niet wachten tot we weer van start mogen gaan met de leukste vakantie die er is? Hoewel het nog een tijdje duurt tot de poorten open mogen, kunnen wij wel vast een voorproefje bieden in de vorm van de jaarlijkse Pre-CampZone BBQ! Deze smakelijke traditie is een mooi excuus om weer een paar uur samen te komen en te socializen met alle bekende gezichten van CampZone, zowel crew als bezoekers. Dit jaar staat de Pre-CampZone BBQ gepland op zaterdag 8 juni, dus houd die dag vast vrij in je agenda!

Iedereen is welkom om gezellig langs te komen en een avondje met al je vriendjes van CampZone herinneringen op te halen in de aanloop naar het komende evenement. Een ticket is niet nodig, maar je dient wel zelf je eigen vlees, groentes, drank en overige nodige spullen mee te nemen. Wel zo handig ook als je bijvoorbeeld een speciaal dieet of aparte allergieën hebt. Wij zorgen verder voor een geïmproviseerd kookeiland à la CampZone-stijl.

Zoals de voorgaande jaren zal de pre-CampZone BBQ wederom plaatsvinden in Houten, Utrecht, dus nog niet op het nieuwe veld zelf.

Meer informatie over de locatie en tijden kun je vinden op onze Facebook eventpage. Wil je komen? Zorg dan dat je je hier even aanmeldt zodat wij precies weten hoeveel banken en barbecues er klaar gezet moeten worden!