CampZone | CampZone gaat de ruimte in
21322
post-template-default,single,single-post,postid-21322,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone gaat de ruimte in

Op naar de sterren, en daar voorbij!

Met de recente bekendmaking van de allereerste foto van een zwart gat in een ander sterrenstelsel, leek het ons een mooie gelegenheid om het thema voor CampZone 2019 aan te kondigen. Het thema is natuurlijk niet Zwarte Gaten, hoewel we tijdens CampZone allemaal wel eindeloze hoeveelheden vlees, snacks en pullen bier kunnen laten verdwijnen. Het thema voor de negentiende editie van CampZone is: SPACE!

Space, ruimte, the Final Frontier. CampZone gaat waar geen CampZone ooit is geweest, namelijk Veghel! Ook op onze nieuwe locatie is er voor alle clans, field admins en andere bezoekers meer dan genoeg RUIMTEEEEEEEEEEEE. Zo kan iedereen zijn of haar eigen maanbasis op het terrein van CampZone creëren (met je eigen tent, wat creativiteit en decoratie kun je al een heel eind komen). Een thema betekent voor CampZone meer dan alleen leuke visuals, want ook een gedeelte van de activiteiten en competities waar bezoekers aan mee kunnen doen zullen dit jaar passen bij het thema Space.

Er is vast wel een game die als eerste bij je te binnen schiet als je het woord Space hoort. Misschien is dat EVE online, Kerbal Space Program of wellicht bij een enkeling Pigs in Space, de Atari 2600 game gebaseerd op de film Muppets in Space (duizend bonuspunten als je dit daadwerkelijk vroeger gespeeld hebt). Voor de leden van ons competitieteam is dé spacegame natuurlijk de koning van de RTS: StarCraft II. Je raadt het vast al, StarCraft II is voor de 2019 editie van CampZone weer opgenomen in het programma. Tijd dus vast om weer te oefenen met je favoriete Terrans, Protos of Zergs!

Een futuristische activiteit van de makers van Real Life Duck Hunt staat je te wachten op CampZone. De ruimte is minder leeg dan we dachten, en onbekende vliegende objecten vallen de aarde aan. Als een echte aardse krijger dien jij te overleven door zo hard mogelijk met je RC Autootje weg te racen en de andere Space Racers te dwarsbomen. Dit klinkt misschien een beetje cryptisch en vaag maar dat komt puur en alleen doordat de buitenaardse veroveraars hun berichten hebben versleuteld, en heus niet omdat wij deze activiteit binnenkort nog officieel zullen aankondigen!

Intergalactisch plezier dankzij ons kosmische programma dus! Natuurlijk is dit nog lang niet alles wat wij dit jaar gaan doen, dus houd een telescoop gericht op onze website waar wij in de komende MAANden veel meer toffe nieuwtjes over CampZone zullen plaatsen. Deze ruimtetrip wil je niet aan je voorbij laten gaan, dus zorg dat je er bij bent!