CampZone | Nu te huur: Grote Koelkasten
21251
post-template-default,single,single-post,postid-21251,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Nu te huur: Grote Koelkasten

Weer of geen weer, met ijskoud fris of bier heb je eindeloos plezier. Ervaart jouw tent ook de gruwel van het gebrek aan koelkastruimte voor je versnaperingen? Ook als je heel CampZone teert op je eigen vochtvoorraad is een koelkast wel gewenst voor al je vleesjes en fruitjes.

Natuurlijk bieden wij in onze shop al kleine koelkastjes aan die makkelijk in een hoek van je tent passen, maar mocht jij nou ruimte over hebben maar niet genoeg koelvakken voor je gekoelde waren, dan heeft CampZone vanaf nu een mooie oplossing.

Naast de tafelkoelkastjes bieden wij nu ook grotere koelkasten aan in onze ticketshop! Dit formaat koelkasten, hieronder te zien op het plaatje, is ongeveer twee keer groter dan de kleine variant en komt met een mooie glazen deur. Handig voor een snel overzicht van je voorraad voordat je weer boodschappen moet gaan doen.

Een grote koelkast huur je al voor € 90 voor het gehele evenement, en kun je bij aankomst op CampZone ophalen bij de tafeluitgifte. Zoals al onze huuritems is er maar een beperkt aantal te huur, dus wacht niet te lang! Check onze ticketshop voor de grote koelkasten en andere items.