CampZone | Luxe slaaptent: de Lodge
21164
post-template-default,single,single-post,postid-21164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Luxe slaaptent: de Lodge

Met alle toffe activiteiten, competities en festiviteiten die er aan gaan komen is er genoeg te doen tijdens CampZone, en daarvan wil je het liefst zo weinig mogelijk missen. Daarom is het belangrijk om een goede nachtrust te krijgen om zo de volgende ochtend weer fit aan alles mee te kunnen doen. Natuurlijk neem je je eigen tentje mee, maar niet elke tent is even comfortabel, waterproof of geschikt om elf dagen in te slapen. Ben jij tijdens CampZone nodig toe aan een fatsoenlijke (en wellicht fabuleuze) tent met bijbehorende 100% kwaliteits nachtrust? Huur dan de Lodge!

De Lodge:

Wil je iets meer comfort? Kies dan voor de Lodge, geschikt voor één of twee personen, al opgebouwd zodra je op CampZone aankomt! Geniet vanaf je eigen veranda van CampZone, de Lodge wordt namelijk standaard geleverd op een houten vlondervloer. Binnen is de tent ingericht met twee luxe opgemaakte boxspringbedden met nog genoeg ruimte voor de rest van je spullen. Daarnaast komt de Lodge ook geleverd met een nachtkastje, verlichting, stroomvoorziening en twee stoelen voor op de veranda. Je overnacht in een Lodge voor twee personen voor € 375 gedurende het gehele evenement.

De tent is te vinden in onze webshop.