CampZone | Guitar Hero
21184
post-template-default,single,single-post,postid-21184,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Guitar Hero

Rock los op al je favoriete metaltunes van vroeger en vandaag!  Niet de airguitar, maar een plastic gitaar is het instrument van de avond wanneer het concert losbarst in de Stage Area. Wie treden er op? De CampZone-bezoekers zelf natuurlijk! De Guitar Hero competitie op CampZone laat de beste songs voorbij komen en test gelijk jouw skills met een nepgitaar. Kom dus zeker op de competitiedag op CampZone naar de Stage Area om te genieten van de tofste muziek en om even helemaal los te gaan met een plastic gitaar!

De Guitar Hero games zijn musical rhythm games waarbij je op de maat van de muziek op het juiste moment de juiste knop op je controller dient in te drukken. Een goede hand-oog coördinatie en gevoel voor ritme laten je samen met de controller in gitaarvorm voelen als een echte rockgod. De nummers in de game zijn bekende songs uit verschillende rock en metal genres van vroeger en nu, variërend van classic rock en pop tot aan black metal en power metal.

Guitar Hero   
Format1v1, Guitar Hero 3
Starting TimeMonday July 29th, 8 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st1x FRITZ!Powerline 1260
2nd1x Sharkoon Skiller
3rd1x Medion Erazer muis