CampZone | Blobby Volley
21215
post-template-default,single,single-post,postid-21215,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Blobby Volley

Een CampZone-klassieker is weer terug van weggeweest, met dit jaar interessant nieuws voor alle fans die ook eens een keer iets willen winnen. Blobby Volley is weer opgenomen als competitie in ons programma, met nu meer kansen voor alle deelnemers. Hoezo meer kansen dan? De onverslagen Blobby Volley-kampioen van CampZone, JiePie, is vanaf dit jaar onderdeel van het competitieteam en is daardoor uitgesloten van deelname aan de competities! Een nieuw tijdperk is aangebroken en wij zijn zeer benieuwd naar wie de nieuwe kampioen zal worden.

Wat is Blobby Volley? Simpel. Het is net volleybal, maar je speelt als een gekleurde blob voor eeuwig in strijd met een anders gekleurde, vormloze entiteit. Het doel van het spel is om meer punten te scoren dan je tegenstander door de bal de grond te laten raken op het vlak van de andere speler. Verder worden de standaard regels van volleybal gehanteerd wat het vrij toegankelijk maakt voor spelers van elk niveau. Het spel zelf is gratis en kan zowel online als local tegen elkaar gespeeld worden.

Serveer die bal en dunk je een weg naar de overwinning!

Blobby Volley  
Format1v1
Starting TimeFriday July 26, 2 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
DownloadDownload here
Prizes1st1x Logitech M705 Mouse
2nd1x A4-Tech X7 G800v Keyboard
3rd1x Sharkoon Skiller Keyboard
Sponsored by: