CampZone | Tafels en stoelen vanaf nu te huur
21139
post-template-default,single,single-post,postid-21139,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tafels en stoelen vanaf nu te huur

Het is wel zo handig als je tijdens CampZone iets hebt om je computer op te zetten, aan te eten, op te zitten of je eetwaar in te koelen. Minder handig is als je dit allemaal achterop de aanhangwagen mee moet nemen. Gelukkig kun je deze spullen gewoon bij ons huren en bij aanvang van CampZone 2019 bij ons aan de poort komen ophalen.

Dit scheelt toch weer flink wat moeite en ruimte in die volgeladen auto, die je vervolgens weer kan gebruiken voor andere nuttigere dingen, zoals nog meer en grotere schermen! De shop is vandaag aangevuld met praktische items om je verblijf op het evenement een stuk aangenamer te maken, want niemand wordt blij van gamen op de grond. Mocht je inderdaad een gigantische hoeveelheid schermen willen meenemen, zorg er dan wel voor dat je een extra tafel huurt om het op kwijt te kunnen.

Onze huuritems:
– Kleine koelkasten
– Stoelen
– Tafels (ruim twee meter breed)
– Veldbedden

Wij hebben een flink aantal tafels en stoelen te huur maar helaas maar een beperkte hoeveelheid koelkasten en veldbedden. Wees er dus snel bij zolang de voorraad strekt als je niet met lege handen wilt staan!

Onze huuritems kun je vinden in de CampZone shop op de ticketpagina.