CampZone | CampZone 2019 verhuist van locatie
21077
post-template-default,single,single-post,postid-21077,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone 2019 verhuist van locatie

De zomervakantie voor gameliefhebbers krijgt in 2019 een nieuwe editie. CampZone, het grootste outdoor gaming event, biedt vanaf 26 juli tot en met 5 augustus al jouw favoriete games op één plek. Met een nieuwe locatie wordt deze editie extra bijzonder. In 2019 neem je jouw PC of gameconsole en kampeerbenodigdheden mee naar Veghel!

Corridor in Veghel, dat onderdeel is van de gemeente Meierijstad, wordt in de zomer omgetoverd tot een groot festivalterrein voor gamefans. De nieuwe locatie is goed bereikbaar voor alle bezoekers dankzij de ligging langs de A50 tussen Zwolle en Eindhoven. Door Afrit 10, Zijtaart, te nemen kom je direct aan op het 10 hectare tellende terrein waar zo’n 2500 gamefans, jong en oud, samen komen om een bijzondere vakantie te beleven. Naast de LAN-activiteiten en vele gamecompetities, worden er elke dag verschillende activiteiten georganiseerd. Van cosplay tot bingo en van archery tag tot feestavonden; er is genoeg vermaak tijdens de ideale gamevakantie in eigen land, alleen of met een groep vrienden!

De kaartverkoop voor CampZone 2019 is al gestart. In 2019 wordt de BTW op tickets verhoogd, dus koop dit jaar nog voordelig je kaartje voor het gehele event voor € 239,00 met kortingscode CZ2018!

We hebben ook een event page op Facebook welke je hier kan vinden.