CampZone | Kom ook naar Tweakers Gaming Live!
21024
post-template-default,single,single-post,postid-21024,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kom ook naar Tweakers Gaming Live!

Wij hebben in samenwerking met Tweakers al een tijdje een leuk, nieuw evenement in de maak, namelijk Tweakers Gaming Live! Dit evenement, dat plaats zal vinden van 9 t/m 11 november 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch, is de ultieme combinatie van esports, lan en een gaming gear expo.
Niet alleen kun je hier dus, zoals je gewend bent van onze evenementen, relaxed lannen met je vrienden en community, maar je kunt ook genieten van nòg meer toernooien en nòg meer shows.

Op dit moment staan er al 6 grote toernooien vast, waarvan er 3 esports toernooien zijn en 3 lan toernooien. De esports toernooien bevatten enorm goede teams die een invite hebben gekregen, maar voor spelers op onze lan zullen er ook een aantal plekjes zijn in de finale rondes. Heb je dus een super goed vriendenteam en denk je al die pro’s wel aan te kunnen? Kom dan lannen en kwalificeer je voor de finales! De drie grote esports toernooien zijn Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone en natuurlijk League of Legends. We hebben ook al een aantal teams die zeker aanwezig zullen zijn bij deze competities! Voor Counter Strike: Global Offensive hebben we Defusekids, Edevia, Spawn Esport, REXO Gaming en mCon esports. Voor League of Legends zijn dat Sector One, New Dynasty en Echo Zulu. Last but not least hebben we voor Hearthstone ook een aantal grote namen weten op te trommelen, namelijk: Mitsuhide (Red Reserve), Chinoize (Sector One), Maverick (ArmaTeam), Patryn (New Dynasty) en Badajimpom (Echo Zulu).

De lan toernooien, zoals de naam al een beetje verklapt, hebben geen teams die een invite hebben gekregen, maar gaan gewoon tussen de lan-teams die wel zin hebben om mee te doen en zich vervolgens inschrijven.  Deze toernooien zijn de ROG Fortnite competitie, Rocket League en Starcraft II.

Niet super veel interesse in esports en competities? We hebben ook onder andere een grootse cosplay show, een tweaking & tinkering area, een speedrunning demo door de enige echte SevenS1ns en een heuse indie area vol met relatief onbekende, maar fantastische games.

Ben je al overtuigd? Koop je tickets hier en maak het allemaal mee!

Wil je meer informatie over de esports teams? Check dan even deze links!
* Defusekids
* Spawn Esport
* REXO Gaming
* Sector One
* New Dynasty
* Echo Zulu
* Red Reserve
* ArmaTeam
* mCon esports

Wil je meer informatie over de Hearthstone spelers? Check dan hieronder.
Mitsuhide
Chinoize
Maverick
Patryn
Badajimpom