CampZone | Vier de vakantie met 4Launch
20107
post-template-default,single,single-post,postid-20107,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Vier de vakantie met 4Launch

4Launch is weer terug van weggeweest en ze pakken gelijk goed uit met hun aanwezigheid op CampZone 2018! Ook dit jaar heeft 4Launch weer een heel paviljoen voor zichzelf waar ze tijdens het evenement genoeg leuke dingen gaan organiseren en aan te bieden hebben. Ben je iets belangrijks voor je computer vergeten tijdens het inpakken, dan staat 4Launch voor je klaar met hun shop die dezelfde dag nog kan leveren. Loop tijdens CampZone gezellig langs bij 4Launch voor een praatje, info over de nieuwste tech of doe mee aan een van hun vele activiteiten!

Wat is er zoal te doen bij 4Launch:

Assemblage competitie
Tijdens CampZone zal bij 4Launch een assemblage competitie plaatsvinden. Denk jij dat jij de beste en snelste PC builder van CampZone bent? De uitdaging gaat niet alleen om snelheid, de PC moet ook booten en beeld geven. Kom dan langs en zet de hoogste score, misschien win jij wel een van onze mooie prijzen!

Beat Saber Highscore challenge
Dit jaar verzorgt 4Launch samen met Acer een mooie VR ervaring, en een van de meest gespeelde VR games van het moment is Beat Saber. Ben jij de padawan die uitgroeit naar een heuse Jedi tijdens Beat Saber? Kom dan een highscore zetten en bewijs jezelf waardig als echte Jedi en win prijzen. Worthy you are, prize you win.

4Launch Easter Egg Hunt
Alle techies houden van Easter Eggs toch? Wij in ieder geval wel! Kun jij de Easter Egg bij ons in de tent vinden? Dan win jij een VR headset voor een dag!

On-Site Technische dienst
Er gaat altijd wel iets kapot wanneer het niet uitkomt, dan is het natuurlijk vervelend als je het zelf niet gemaakt krijgt. Om deze reden zullen wij dit jaar een technische dienst aanwezig hebben tijdens CampZone, die voor jullie klaarstaan wanneer er iets niet goed gaat. Mocht de reparatie lang duren of producten benodigd voor de reparatie niet aanwezig zijn, dan krijg je van ons een Gaming PC/Notebook te leen zodat je toch nog verder kan met gamen terwijl wij aan het werk zijn.

Oud-Hollandse Techspelen
Voor de echte Keyboard warriors en gladiatoren van de digitale arena is dit de kans om je grootsheid in het echt te bewijzen. Slinger jij een muis naar de maan? Of ben jij de koning van keyboard werpen? Raak jij een vlieg op 50 meter met een oog dicht en beide handen vastgebonden? Bewijs je grootsheid tijdens de Oud-Hollandse Techspelen!

Same-day-delivery
Heb je bij ons in de shop of de tent je nieuwe speelgoed gevonden en kun je niet wachten om deze in handen te krijgen? Dan kan dat dezelfde dag nog! Met een aantal leveranciers hebben wij de afspraak om dezelfde dag nog te kunnen leveren. Wanneer je vóór 12:00 bij ons bestelt zullen wij zorgen dat jij je bestelling dezelfde dag nog in ontvangst kan nemen, kom langs in onze tent en vraag of jouw product ook dezelfde dag nog geleverd kan worden!
Voor verdere vragen over voorraad en levermogelijkheden kun je altijd bij ons langs komen.

UPDATE: Kom op donderdagmiddag tussen 17:00 en 18:00 uur naar de 4Launch Tent om mee te doen aan de 4Launch Techspelen! Werp je keyboard zo ver mogelijk de ruimte in met alle woede die je in je hebt, of steek zo snel mogelijk alle juiste kabels, stekkertjes en plugjes in de computer bij de 4Launch Plug-Off. Mogelijk is er ook nog een derde Mystery Challenge. De winnaars per onderdeel ontvangen van 4Launch elk een ASRock Moederbord, dus het is zeker de moeite waard om je gamerkrachten te komen testen bij 4Launch!