CampZone | Escape Room at CampZone 2018
20599
post-template-default,single,single-post,postid-20599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Escape Room at CampZone 2018

Ben jij ook een absolute held met puzzels en kun jij elk raadsel en mysterie binnen no time oplossen? Dan kun jij vast ook ontsnappen uit de mobiele escape room van Escape Room Horst, makers van Forbidden Floor!

CampZone 2017 had natuurlijk het gehele event een werkende escape room aanwezig dankzij Rabobank, en dat bleek zo succesvol te zijn dat we dit jaar ook een ontsnappingservaring willen aanbieden. Daarom zal er op vrijdag 3 augustus op CampZone een compacte, portable escape room te vinden zijn waar iedereen een poging kan wagen. Vanaf 13:00 uur is de escape room open voor bezoekers die de zwarte caravan op ons veld weten te vinden. De room is te spelen met een maximum van twee personen en geeft je na het betreden twintig minuten de tijd om te ontsnappen.

Natuurlijk doet Escape Room Horst dit niet voor niks, dus vragen ze een vergoeding van € 5,- per persoon. Uiteraard krijg je na het voltooien een leuke korting op de toegangsprijs voor de grotere escape room van de zelfde makers. Mocht je dus na deze kleine kamer de smaak te pakken hebben, ga dan de uitdaging aan en probeer te ontsnappen van de Forbidden Floor in Horst!

Mobile Escape Room  
Format2 players per game
Starting TimeStarting from 1 PM, just visit the black caravan and see if there's a spot left in the schedule
Completion Time20 minutes
Price€ 5,- pp