CampZone | TP-Link Slip ’n Slide
20327
post-template-default,single,single-post,postid-20327,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

TP-Link Slip ’n Slide

Heb jij ook zulke zweetsokken tijdens deze warme dagen? TP-Link weet er in ieder geval alles van. En niet alleen heeft TP-Link oplossingen als het gaat om je thuisverbinding, ook lost TP-Link jouw zweetsokprobleem op.

Tijdens CampZone delen zij namelijk op woensdag 1 augustus TP-Link slippers uit, maar je moet er wel wat voor doen! TP-Link heeft deze dag namelijk een goed ingezeepte baan neergezet. Immers moet je je nieuwe slippers wel even een sliptestje ondergaan! Trotseer jij TP-Link’s gladste activiteit op CampZone, dan kun je terecht naast je slippers gaan lopen. Dan mag je namelijk naast de slippers ook een TP-Link Archer C2300 in ontvangst nemen!

TP-Link is een gigantisch bedrijf dat zich specialiseert in smart accessoires en netwerkapparaten, zoals routers, modems en range extenders. Het assortiment van dit bedrijf is perfect voor iedereen die houdt van razendsnel Wi-Fi, maar is ook fantastisch voor de ”connected” persoon die een groot fan is van smart apparaten in huis, zoals smart camera’s en smart bulbs.

TP-Link Slip 'n Slide  
Format1v1
Starting TimeWednesday August 1, 3 PM
Prizes1stTP-Link Archer C2300
2ndTP-Link EAP245
3rdTP-Link HS110 Smart Plug