CampZone | Highflow Stick Warriors
19546
post-template-default,single,single-post,postid-19546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Highflow Stick Warriors

Daag al je CampZone aartsrivalen uit om eindelijk te beslissen wie de beste is met de Stick Warriors activiteit! Neem het op tegen de andere strijders die de uitdaging aangaan en zorg er voor dat jij de behendigste, sterkste, snelste of slimste warrior bent om de overwinning te kunnen claimen. Als echte krijgers vecht je voor je eer, eeuwige roem en natuurlijk mooie prijsjes om mee naar huis te nemen!

Pak je stootzak, zet je helm op en beklim de wankele ronde tafel van de Stick Warriors arena voor een klassiek een tegen een duel met je mede-CampZonegangers! Beuk, stoot, duw en vecht zo slim mogelijk om je tegenstander van het platform af te krijgen terwijl je probeert er niet ook zelf vanaf gegooid te worden. Houd het duel beschaafd, we zijn namelijk geen barbaren.

Stick Warriors  
Format1v1
Starting TimeSaturday July 28, 1 PM
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st1x Bitspower water cooling rig merge series
2nd1x Raystorm d5 rx240
3rd1x XSPC RayStorm 750 EX 280
Sponsored by: