CampZone | ICTZ Real Life Duck Hunt
19638
post-template-default,single,single-post,postid-19638,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

ICTZ Real Life Duck Hunt

Bij een retro thema hoort natuurlijk ook een echte retro game, en wat is er meer oldskool dan ieders eerste game op de NES? Juist ja, die ene met misschien wel het tofste klikkende schietgeweer; Duck Hunt! Maar we gaan niet zomaar Duck Hunt spelen, want als echte CampZoners gaan wij het grootser dan groots aanpakken. Je zou bijna kunnen zeggen dat het levensgroot wordt. Op dinsdag toveren wij het activiteitenveld om tot een Real Life Duck Hunt arena, waar jij je jeugd weer kan herbeleven. Hijs jezelf in het pak van je oude aartsrivaal, de geniepige eend, en fladder als een gek rond om niet geraakt te worden door de snelle schutter. En de schutter, tja, die weet wat er te doen staat. Namelijk genadeloos de eend ten gronde brengen. PATS, je bent dood!

De Real Life Duck Hunt activiteit is onderdeel van de ICTZ-dinsdag. Benieuwd naar hoe de activiteit eruit ziet? Klik hier voor een samenvattend filmpje!

Real Life Duck Hunt  
Format1v1 TBD
Starting TimeTuesday July 31, 1 PM
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st1x DJI Tello Drone + extra accu
2nd1x Fatboy Lamzac
3rd1x Steam Voucher twv 20 €
Sponsored by: