CampZone | NETGEAR Nighthawk PlayerUnknown’s Battlegrounds
18936
post-template-default,single,single-post,postid-18936,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

NETGEAR Nighthawk PlayerUnknown’s Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battlegrounds is van de maker van de DayZ: Battle Royale mod voor ARMA 2, wat zeker te merken is. Je baant je een weg door een gebied waar om elke hoek een vijand kan staan. Doorzoek snel alle gebouwen in je buurt om zo wapens, uitrusting en geneesmiddelen te kunnen krijgen en waag vervolgens je leven door over open velden te rennen. Weet je een tegenstander te doden, dan kan je zijn of haar buit overnemen om zo zelf nog sterker in het spel komen te staan. Om de campers tegen te gaan en de spanning te verhogen wordt het speelbare gebied steeds kleiner door een krachtveld die je dwingt om naar een centrale plek te gaan. Naarmate het spel vordert is de kans steeds groter dat je in een veldslag met andere spelers terecht komt.

CampZone 2017 zag onze eerste PUBG competitie en gezien de massale opkomst en positieve reacties organiseerden wij ook een competitie hier voor op The-Party. Wederom was ook hier de opkomst gigantisch met tegen de 300 deelnemers gedurende het weekend. Genoeg reden voor ons dus om PlayerUnknown’s Battlegrounds nog een keer terug te laten komen op CampZone! Kijkende naar de afgelopen compo’s gaat het ook hier weer een intense strijd worden, en de enige die je kan vertrouwen is je partner. Anders dan vorige editie spelen wij dit toernooi namelijk in duo’s! Ga voor de ultieme overwinning en moord je tegenstanders genadeloos uit als jij al die toffe prijzen wilt winnen.

Voor het winnende duo ligt er tevens een super exclusief prijzenpakket klaar. Deze Ultimate PUBG Airdrop Package is de ultieme prijs te noemen en maar in beperkte oplage beschikbaar. Er zijn er namelijk in Nederland maar in totaal drie exemplaren van. Doe dus je uiterste om dit gruwelijk toffe pakket te winnen!

PlayerUnknown's Battlegrounds  
FormatDuo's
Starting TimeSaturday July 27, 1 PM
RulesClick here
RegisterRegister here
Prizes1st2x HyperX Alloy FPS RGB Keyboard
2nd2x HyperX Cloud Alpha
3rd2x HyperX XL Mousepad
Sponsored by: