CampZone | Oosterse Krijgskunsten in de ochtend
20237
post-template-default,single,single-post,postid-20237,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Oosterse Krijgskunsten in de ochtend

Stap jij tijdens CampZone ook altijd met moeite ’s ochtends je bed uit om daarna de eerste twee uur nog steeds als een zombie rond te lopen op het evenement? Het kan ook anders, want om iedereen een frisse start van de dag te geven worden er dit jaar enkele ochtenden unieke en interessante workouts gegeven. Begin je ochtend helemaal Zen, maar ook actief met oefeningen gebaseerd op Oosterse krijgskunsten dankzij een greep uit het arsenaal van Dojo Satori-Do.

Leer omgaan met Japanse trainingsstokken, de basis van meerdere vormen van Martial Arts en Oosterse sporten en het verbeteren van lichaamshouding, concentratie, rust en sportprestaties. De workouts in de ochtenden zijn gericht op het ontspannen van je fysieke, maar ook mentale vorm.

De ochtendworkouts zullen worden begeleid door coach Simon AKA Coachfubar van Satori-Do, die zowel een nieuwkomer is op CampZone als first-time toezichthouder. De trainingen zullen (onder voorbehoud) plaatsvinden op zaterdag 28 juli, maandag 30 juli, woensdag 1 augustus, vrijdag 3 augustus en zaterdag 4 augustus om 10:30 AM op het activiteitenveld, waar je samen met coach Simon de dag goed en ontspannen kan beginnen. Zolang je aanwezig bent bij aanvang van de oefeningen is iedereen vrij om mee te doen.

Voor meer informatie over de trainingen en verschillende sporten die aan bod komen bij Satori-Do kun je terecht op de website. Neem ook een kijkje op de Facebookpagina en vergeet zeker niet te liken!