CampZone | Nacon sponsort CampZone
20283
post-template-default,single,single-post,postid-20283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Nacon sponsort CampZone

CampZone is ook dit jaar natuurlijk niet compleet zonder onze fantastische sponsoren die ervoor zorgen dat jij met leuke goodies naar huis kan gaan. Nacon heeft zich dit jaar bij ons gevoegd om een aantal competities te voorzien van super vette gaming prijzen.

Nacon is een relatief jong bedrijf met een duidelijk doel voor ogen, namelijk: spelers de tools aanbieden om ze in echte gamers te veranderen. Met hun ruime assortiment aan flitsende keyboards, instelbare muizen en noise isolating headsets behalen ze dit doel zeker. Ook de fervente console gamers onder ons worden natuurlijk niet vergeten door Nacon, want ze hebben ook een ruim aanbod aan controllers voor alle hedendaagse consoles.

Wil je kans maken op Nacon gear? Laat dan je improvisatieskills zien bij de Powerpoint Karaoke, raad de tunes bij de TV Tune Compo of doe mee met de Ultimate Allround Gamer Challenge en get some gear!

~ Website Nacon
~ Nacon PowerPoint Karaoke
~ Nacon TV Tune Competitie