CampZone | Join Our Crew!
18535
post-template-default,single,single-post,postid-18535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Join Our Crew!

Het organiseren van een groot evenement als CampZone betekent een hoop werk waar wij het gehele jaar door zoet mee zijn, maar het meeste werk gebeurt tijdens de opbouw en uitvoering van je favoriete vakantie.  Gelukkig kunnen wij altijd rekenen op tientallen ijverige vrijwilligers die zich samen met ons elk jaar hard inzetten om CampZone als gezellig evenement mogelijk te maken. Toch zoeken wij nog een paar extra handige handjes die enkele van onze teams willen komen versterken. Zie jij het wel zitten om gezellig met onze crew de leukste gaming vakantie die je maar kan bedenken op te zetten? Dan horen wij graag van jou!

Momenteel zijn wij nog op zoek naar personen die graag mee willen helpen om CampZone zo soepel mogelijk te laten verlopen, of ons evenement gewoon eens van een andere kant willen zien. De teams die nog versterkt mogen worden zijn team Toezicht, team Entree en team Media. Mocht je geïnteresseerd zijn, kijk dan op onze “Join Our Crew”-pagina voor meer informatie over wat wij van je verwachten, welke kwaliteiten wij zoeken en natuurlijk wat elk team doet tijdens CampZone.