CampZone | ICTZeroes Party
19914
post-template-default,single,single-post,postid-19914,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

ICTZeroes Party

Dit jaar willen wij samen met jullie natuurlijk wederom een fantastisch feestje geven en dat doen we deze keer in de vorm van de ICTZeroes Party! Waar je vorig jaar mee kon stampen op de beste 90’s hits van bands zoals Aqua en Vengaboys, is het dit jaar tijd om mee te schreeuwen met ‘Hollaback Girl’ van Gwen Stefani. It’s bananas! B-A-N-A-N-A-S!

Neem je hele tent mee en zet jezelf compleet voor schut met de dansmoves die het in de 00’s wel goed deden, maar niet erg goed the test of time doorgekomen zijn. Dus pak die flipphone en SMS al je vrienden. Zet vooral van tevoren al die heerlijke hits even op je iPod Classic, zodat je straks alle songs uit het begin van de eeuw helemaal (vals) mee kan zingen.
Oh, en vergeet je je tamagotchi niet eten te geven? Hij heeft al meer dan 15 jaar honger…

ICTZeroes Party  
WhereStage Area
Starting TimeTuesday July 31, 10 PM
WhoEverybody!
DJDJ Sander
Sponsored by: