CampZone | ICTZ Pitch Your Bullshit Automation
19882
post-template-default,single,single-post,postid-19882,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

ICTZ Pitch Your Bullshit Automation

Heb jij het meest nutteloze, maar meest briljante automatiserings-idee ooit? Eentje waarvan we over een paar jaar zeggen: ‘Hoe hebben we ooit zonder kunnen leven’? Nu is je kans om je bizarre hersenkronkels nieuw leven in te blazen en klaar te maken voor de grote boze wereld. Jouw middernachtelijke openbaringen zijn goud waard, en wij geven je een podium om je idee eindelijk te kunnen pitchen. Er zijn geen slechte ideeën, alleen personen die niet inzien hoe briljant je verzinsel is. Werk je sluimerende concept uit en pitch het tijdens de Pitch Your Bullshit Automation Challenge!

De Pitch Your Bullshit Automation Challenge zal gedaan worden in teams van maximaal drie personen. Samen heb je een door de jury nader te bepalen tijd om het meest nutteloze, briljante, waanzinnige, gestoorde automatiserings-idee op papier te realiseren. Heb jij een manier bedacht om zonne-energie van pinguïns af te tappen, of het smeren van je boterham met een ingewikkelde Rube Goldbergmachine te automatiseren? Niks is te gek, dus schrijf het uit en bouw er een geweldige presentatie omheen, maak er gerust een heel spektakel van. Het meest fantastische idee van de middag wint de challenge!

Pitch Your Bullshit Automation  
FormatTeams, maximum of 3
Starting TimeTuesday July 31, 4 PM, Stage Area
RulesICTZ judges will rate the pitches, most original pitch wins
RegisterNot needed
Prizes1st3x 20 € Steam Voucher
Sponsored by: