CampZone | Huur een Speedseats stoel
18697
post-template-default,single,single-post,postid-18697,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Huur een Speedseats stoel

Ben jij ook fan van zittend gamen, maar absoluut geen fan van onze CampZone kuipstoeltjes? Als je elf dagen lang spendeert op een evenement wil je natuurlijk wel op iets zitten dat je rug goed ondersteunt. Nou zijn onze stoeltjes redelijk prima, maar niet iedereen zal er even tevreden mee zijn. Maar goed dan dat onze vrienden van Speedseats hun comfortabele stoelen beschikbaar willen stellen voor gebruik tijdens CampZone. Deze Belgische bazen zorgen er met hun Gaming Chairs voor dat ook jouw rug van de vakantie kan genieten!

Vanaf nu zijn er twee verschillende Speedseats modellen te huur in onze CampZone webshop. Wanneer je een stoel reserveert zorgt Speedseats ervoor dat jij deze bij aankomst op het evenement kan ophalen bij de entree. Geen gedoe dus met het meenemen van je eigen bureaustoel, want die ruimte in de auto/aanhangwagen hebben we allemaal hard nodig voor belangrijkere spullen (zoals bier, bacon en. . . juist, bami). Uit welke modellen kan er dan gekozen worden?

Speedseats Gaming Chair : Een ergonomische stoel met een sportief en strak design, dit nieuwe V6-model biedt een hoop kwaliteit en zitcomfort. Dankzij de vorm kun jij urenlang door gamen, waarbij de Speedseats stoel je helpt steeds een correcte houding aan te nemen. Dit model is al te huur vanaf €40,- .
Speedseats Gaming Chair Deluxe : Dit Deluxe model is ontworpen naar de standaarden van het V6-model, maar bezit een hoop meer kwaliteiten die deze stoel naar een nieuw niveau brengen. Het bredere kuipzetel-design, een robuustere voet en een superzachte bekleding hebben allemaal iets toe te voegen aan jouw ultieme gaming experience. We zijn dan wel op een camping, maar een beetje luxe is altijd mooi meegenomen! Deze Deluxe stoel kun je in onze webshop huren voor een prijs van €50,- .

Let er op dat er maar een beperkte voorraad beschikbaar zal zijn, dus wil jij graag een luxe ondergrond hebben voor je derrière tijdens CampZone, wees er dan snel bij voordat alles verhuurd is! Tevens is het alleen mogelijk om een Speedseats stoel te huren voor de gehele duur van het evenement (elf dagen, startende op 27 juli lopende t/m 6 augustus). Aan het eind van CampZone kun je de stoel komen inleveren bij onze tafelinname, waar de heren van Speedseats de ontvangst zullen bevestigen. Borg is verder niet nodig!

Ga dus met volle snelheid regelrecht naar onze shop om je eigen luxe Gaming Chair te reserveren, en dan zit jij straks als een echte koning te gamen!

UPDATE:

Wil je eigenlijk gewoon zo’n Speedseats stoel in huis? Dan heeft Speedseats dé aanbieding voor je na afloop van het evenement. Op maandag 6 augustus kun je de Speedseats Gaming Chairs kopen! Voor een Speedseats Gaming Chair betaal je dan € 180 en voor een Speedseats Gaming Chair Deluxe betaal je € 250. Huurders ontvangen € 15 korting.