CampZone | Het CampZone 2018 Netwerk, Powered by Juniper Networks
19095
post-template-default,single,single-post,postid-19095,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Het CampZone 2018 Netwerk, Powered by Juniper Networks

Ook voor de achttiende editie van CampZone gebruiken we weer een megasnel netwerk voor al je gameplezier en downloadgenot! Ons gehele netwerk wordt namelijk met 80-Gigabit gerouteerd (dat is ruim 80 keer zo snel dan de snelste internetprovider voor thuis)!

Het internet is dit jaar weer supersnel door middel van ons slimme en efficiënte gebruik van de beschikbare bandbreedte. Je games zullen dan ook retesnel beschikbaar zijn! Er is één heel groot verschil met vorig jaar, en dat is dat wij dit jaar ook 10-Gigabit verbindingen aan onze bezoekers aanbieden. Hiervoor regel jij de glasvezelkabel en de SFP aan jouw kant (Multimode, Singlemode) en wij de SFP’s aan onze kant. Wij hebben de keuze uit Singlemode 10-Gigabit en Multimode 10-Gigabit (DAC wordt niet ondersteund). Vraag tijdens CampZone aan je Field Admin wat de mogelijkheden zijn.

Mocht je benieuwd zijn en graag eens wat meer over het CampZone netwerk willen weten, dan hebben wij deze editie iets leuks voor je. Voor de eerste keer gaan wij namelijk rondleidingen geven. Momenteel zit dit nog in de conceptfase, maar verwacht hier binnenkort een uitgebreider nieuwsbericht over. Supertof als jij meer te weten wilt komen over het razendsnelle netwerk van CampZone!

Het netwerk voor CampZone 2018 wordt wederom mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet en kennis van Juniper Networks.