CampZone | Corsair Head Goal Soccer Online
20052
post-template-default,single,single-post,postid-20052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Corsair Head Goal Soccer Online

De oude CampZone veteranen die al jaren komen, kennen het spel Blobby Volley maar al te goed. Door de één geliefd, door de ander gehaat. Na al die jaren is er besloten om dit retro spel toch maar te gaan vervangen, maar niet getreurd: er komt een spel voor in de plaats dat hiermee te vergelijken is! Hoe kan je Blobby Volley spannender maken? Door het net weg te halen, mogelijkheid te geven om twee tegen twee te spelen en het zo te bouwen dat je ook op elkaar kan gaan staan. Welk spel dit heeft? Head Goal Soccer Online!

Dit spel kan je het best zien als een hybride van Blobby Volley en Rocket League. De simpelheid van Blobby Volley zit hem in het feit dat je een statisch speelveld hebt, wat altijd geheel in beeld is. Je kopt de bal weg en probeert het in de goal van de tegenstander te krijgen. Dit laatste lijkt al meer op Rocket League en met de toevoeging dat je nu door het hele speelveld kan lopen, het twee tegen twee is en je de tofste capriolen in de lucht kan uitvoeren gaat het al veel meer richting de geliefde Rocket League potjes.

Tijdens CampZone 2018 organiseren we een competitie met Head Goal Soccer Online. En iedereen kan meedoen, want dit spel kan je gratis downloaden op Steam!

Head Goal Soccer Online  
Format2v2
Starting TimeSaturday August 4, 3 PM
RulesClick Here
RegisterClick Here
DownloadDownload Here
Prizes1st2x Corsair HS70
2nd2x Corsair HS70
3rd2x Tray eNgage Energy + DiseNgage
Sponsored by: