CampZone | Gratis Game: Warhammer Vermintide
19385
post-template-default,single,single-post,postid-19385,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gratis Game: Warhammer Vermintide

Het is alweer achttien jaar geleden dat wij voor het eerst ons mooie evenement mochten organiseren. Achttien jaar is volgens een redelijk speciale leeftijd, dus vieren wij dit graag met alle bezoekers. Niet alleen door weer een geweldig awesome CampZone neer te zetten, maar ook met presentjes. Developer Fatshark is zo vriendelijk geweest om ervoor te zorgen dat wij iedereen met een ticket een leuk cadeautje kunnen geven. De gratis Steamgame voor CampZone 2018 is de epische Dark Fantasy Online Action Co-Op game Warhammer: Vermintide!

Warhammer: Vermintide is het eerste deel in de Vermintide tijdlijn van de Warhammer serie. Deel 2 is onlangs uitgekomen en wij geven iedere bezoeker het eerste deel, helemaal gratis! De game is een co-op “shooter” waar je met maximaal vier man tegen de NPC’s speelt. Het is goed te vergelijken met Left4Dead, maar in plaats van guns vs zombies speel je nu in de fantasiewereld van Warhammer (in de End Times setting) met zwaarden, kruisbogen en magie tegen een eindeloze horde ratmensen.

Je Steamcode is te vinden op de voucher die meegeleverd wordt in de goodiebag die tickethouders ontvangen bij het inchecken op CampZone.

Ons eerste internationale cosplay jurylid ooit, Stickweeds Arts and Crafts, heeft overigens een hele vette cosplay van een van de characters in dit spel. Op de eerste zondag jureert hij de Cosplay World Masters show, maar zaterdag staat hij als Vermintide’s Markus klaar om mee te doen aan onze eigen CampZone Cosplay Contest!