CampZone | De poorten van CampZone 2018 zijn geopend!
20449
post-template-default,single,single-post,postid-20449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De poorten van CampZone 2018 zijn geopend!

Het was even iets warmer dan wij gewend waren tijdens de lange opbouwdagen van CampZone, maar de hitte is gezamenlijk overwonnen en nu is ons evenement dan eindelijk klaar om te beginnen! De poorten zijn inmiddels wagenwijd open gezet en de eerste fanatieke CampZoners stromen gestaag naar binnen. Voor de “vroege vogels” staat er nog een mooie, traditionele taak te wachten, namelijk het opbouwen van de tenten in het holst van de nacht, wat met deze temperaturen absoluut geen straf is!

Wij hebben er al ongelooflijk veel zin in, en de komende elf dagen mogen wij het resultaat van ons harde werken gaan ervaren. Samen met jullie gaan wij er weer een geweldige editie van maken, met genoeg leuks op het programma voor jong en oud. Een fijne nacht, succes met opbouwen en vooral veel plezier tijdens CampZone 2018!