CampZone | CampZone TV: Waiting for CampZone
20482
post-template-default,single,single-post,postid-20482,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone TV: Waiting for CampZone

Het lange wachten is eindelijk voorbij want CampZone 2018 is begonnen! Terwijl wij nog de laatste loodjes aan het leggen waren voor de opening van onze poorten, vormde zich buiten de omheining langzaamaan een┬áheus ge├»mproviseerd trailerkamp op de parkeerplaats. Daar wachtten alle enthousiaste vroege CampZoners geduldig (velen in de brandende zon) op de opening van CampZone. De heren van CFX Squad zijn dit jaar voor het volledige evenement aanwezig om alles CampZone vast te leggen voor de kijkers thuis. Samen zijn zij de rij aan mensen eens afgegaan om uit te zoeken waarom ze al zo vroeg in de hitte stonden te wachten. Kijk zeker ook op ons Youtube-kanaal voor meer video’s tijdens CampZone!