CampZone | CampZone TV Episode 3
20553
post-template-default,single,single-post,postid-20553,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone TV Episode 3

De dagen komenĀ en gaan zonder het door te hebben, want dankzij al het leuks op CampZone vliegt de tijd razendsnel aan ons voorbij! CFX Squad neemt je mee op een tocht langs alle vette activiteiten die hier de afgelopen dagen op CampZone zijn georganiseerd. Onze eerste, en al gelijk succesvolle editie van de Cosplay World Masters Voorronde, de nostalgische Super Smash Bros. Melee competitie en de levensechte Real Life Duck Hunt activiteit zijn maar een paar voorbeelden van ons uitgebreide entertainmentprogramma op CampZone 2018.

Maar ook buiten de activiteiten en competities om weten de bezoekers al te goed hoe ze zichzelf moeten vermaken, vermoeien en verbazen met levende rondwandelende legendes en emotionele aanzoeken. Kijk nu mee met de avonturen van CFX Squad op CampZone in aflevering 3 van CampZone TV!