CampZone | CampZone TV Episode 2
20535
post-template-default,single,single-post,postid-20535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone TV Episode 2

CFX Squad is hard bezig geweest om alle toffe dingen van de tweede dag van CampZone 2018 vast te leggen. De eerste zaterdag is misschien wel de meest gevarieerde dag met zo ongelooflijk veel verschillende en vooral awesome activiteiten om aan te mee te doen. Op ieders pc was er een ultra spannende PUBG competitie gaande, waarvan de winnaar van ons een heuse Chicken Dinner heeft gekregen. De mensen met groene vingers konden flink aan de slag met hun eigen babyplantje, die zij tijdens CampZone lekker mogen verzorgen. De avond stond geheel in het teken van ons officiƫle openingsprogramma, wat bestond uit de traditionele openingsspeech, de adembenemende Cosplayshow en de CampZone Bingo. Check nu zeker aflevering 2 van CampZone TV om te zien wat de heren van het mediateam allemaal hebben meegemaakt!