CampZone | TP-Link Airhockey
20004
post-template-default,single,single-post,postid-20004,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

TP-Link Airhockey

De mens heeft altijd al gedroomd over de toekomst. Vaak komt hier één soort beeld uit: veel neonlicht, strak design en hoverboards/vliegende auto’s. Hoewel we vandaag de dag ver gevorderd zijn, is dit toekomstbeeld jammer genoeg nog ver weg. Maar toch zijn we op sommige punten al vrij dichtbij gekomen, zo ook in de arcadehallen met het spel dat iedereen wel kent: airhockey!

De meeste airhockey tafels hebben een strak design, met flitsende geluiden en vaak met neonverlichting. En het mooiste: de puck die zweeft als een soort van hoverboard. Ondanks dat de tafels zo futuristisch ogen,komt het spel oorspronkelijk uit de vroege jaren ’70. Zeer retro dus!

Na jaren gespeeld te hebben met een tafelvoetbaltafel op CampZone kan je dit jaar daarnaast ook je skills tonen met airhockey. Dit “fast paced, low friction” spel zal ongetwijfeld voor spannende duels zorgen. De klassieke opstelling wordt hierbij gebruikt, waarbij het één tegen één is. Dus pak je pod en kaats die puck zo snel en flitsend mogelijk in de gleuf van je tegenstanders (nee, dit is niet 18+).

Airhockey  
Format1v1
Starting TimeThursday August 2, 3 PM, Stage Area
RulesTBA
RegisterTBA
Prizes1st1x TP-Link Archer C2300
2nd1x TP-Link EAP245 Indoor
3rd1x TP-Link HS110 smart plug
Sponsored by: