CampZone | Sony Worms Reloaded
18972
post-template-default,single,single-post,postid-18972,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Sony Worms Reloaded

Al jaren een begrip op CampZone, deze casual warfare game heeft op ons evenement een flinke groep fans weten te krijgen. Hoewel de game vrij simpel is gaat het er op CampZone ruig aan toe wanneer iedereen weer mag strijden om de titel “CampZone Koning/in Worms van het Jaar”. Nog nooit heb je mensen zo fanatiek en enthousiast gezien over wormen, met misschien de enkele entomoloog als uitzondering. Worms Reloaded is wederom aanwezig op CampZone voor een spannende en tactische competitie!

Worms Reloaded zet teams van vijf wormen tegenover elkaar om elkaar uit te moorden met de meest brute wapens, zoals de Supersheep, de Holy Hand Grenade en de Banana Bomb. Gecombineerd met de gekke hoofddekseltjes en de prachtstemmetjes die de wormen kunnen produceren, verandert een potje Worms Reloaded al gauw in een melige boel!

Worms Reloaded  
Format1v1
Starting TimeSunday August 2, 1 PM
RegisterClick Here
RulesClick Here
Prizes1st1x iiyama G-Master monitor 24,5"
2nd1x iiyama trolley
3rd2x be quiet! Silent Wings 3 120mm
Sponsored by: