CampZone | Verkoeling en energie verpakt in één ijsje
19138
post-template-default,single,single-post,postid-19138,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Verkoeling en energie verpakt in één ijsje

Als CampZone net zulke zomerdagen krijgen als die we de afgelopen maand hebben gehad, bestaat er een grote kans dat de meeste mensen op een gegeven moment wat verkoeling en energie zoeken. Onze nieuwe sponsor Dynamice Energy komt met de oplossing.

Voor alle gamers die graag vol energie door willen blijven gamen is er de mogelijkheid om energie-ijsjes te kopen bij de frietkraam. De ijsjes van Dynamice Energy geven je een flinke energy kick, en zijn verkrijgbaar in de smaken Sweet Cherry en Refreshing Lemon/Lime. De meeste soorten energy drinks of energy ijsjes bevatten taurine, maar Dynamice Energy heeft dit ingrediënt vervangen voor guarana bessen, wat veel beter is voor je gezondheid. Dus heb je een flinke energyboost nodig voor een heftige competitie, of heb je het snikheet na een intense activiteit? Dan zijn de heerlijke ijsjes van Dynamice de perfecte verkoeling!