CampZone | Rabobank Moestuinchallenge
19410
post-template-default,single,single-post,postid-19410,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Rabobank Moestuinchallenge

Voor de achtste keer op rij is Rabobank sponsor van CampZone. Primair wordt CampZone ingezet door Rabobank ter promotie als ICT-werkgever, maar ook voor employer branding; laat zien wie je bent en wat je belangrijk vindt. Rabobank vindt het belangrijk dat ze via eigen collega’s laten zien dat het een aantrekkelijke IT-werkgever is waar fun absoluut niet mag ontbreken. Werken, gamen, dansen tijdens de Rabobank Silent Disco en uitgedaagd worden voor diverse challenges, zoals dit jaar de Rabobank Moestuin challenge. Rabobank vindt het belangrijk om voldoende gezonde voeding voor de wereldbevolking te faciliteren… ook voor CampZoners!

Kom daarom op zaterdag 28 juli om 13.00 uur naar de Rabobank tent en haal hier jouw eigen Rabobank moestuintje op. Door middel van diverse challenges kun jij, uiteraard samen met je plantje als nieuwe vriend, diverse achievements verdienen. Denk aan punten voor het aantoonbaar zingen tegen je moestuin, de allermooiste ‘tuinfie’ (selfie van jou en je moestuin) en gewoon door jouw plantje goed te verzorgen en te laten groeien! Ga jij de uitdaging aan? Wij ontmoeten je graag bij de CampZone Rabobank tent.

Rabobank Moestuinchallenge  
Format1 plant per person
Starting TimeSaturday July 28, Pick up your plant at 1 PM at the Rabobank Tent
RulesChallenges and rules to be explained at 1 PM
PrizesTBA
Sponsored by: