CampZone | NETGEAR sponsort PUBG en CampZone
19166
post-template-default,single,single-post,postid-19166,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

NETGEAR sponsort PUBG en CampZone

Een goede netwerkverbinding is tegenwoordig misschien wel het meest belangrijke aspect van online gamen, en ook op CampZone kunnen wij niet zonder een hoogwaardige verbinding om onze bezoekers tijdens het evenement gamende te houden. Onze nieuwe partner weet maar al te goed hoe belangrijk je verbinding is en focust zich dan ook op het leveren van de perfecte online ervaring. Bij dezen mogen wij NETGEAR aankondigen als sponsor voor CampZone 2018!

NETGEAR ontwikkelt toonaangevende thuisnetwerk producten met hoge kwaliteit die naadloos aansluiten op je huidige set-up en geruisloos hun werk doen. Zo ben jij vrij om je online te verbinden met de content en personen waar jij van houdt. De NETGEAR Nighthawk Pro Gaming lijn richt zich op het ontwikkelen van ’s werelds snelste routers en netwerkapparatuur. Dat zijn grote beloftes die gemaakt worden, maar gelukkig maakt de Nighthawk XR500 deze woorden meer dan waar.

De Nighthawk XR500 Pro Gaming Router is ontwikkeld voor het behalen van de ultieme gaming performance. Deze razendsnelle router zorgt er voor dat jij in intense shootouts vrijwel geen lag ondervindt en is ideaal voor je Twitch stream als je streeft naar de hoogste kwaliteit en beste stabiliteit voor je kijkers. De Nighthawk XR500 komt met NetDuma Software en heeft een custom gaming dashboard waarmee jij alle aspecten van je netwerk en verbindingen kan beïnvloeden. Daarnaast heeft deze router ook nog eens een supertof uiterlijk om de kwaliteiten visueel weer te geven. De Nighthawk XR500 is dé ultieme gaming router! Kijk zeker ook op de officiële site van de XR500 voor meer gedetailleerde informatie.

NETGEAR Nighthawk sponsort op CampZone 2018 de NETGEAR Nighthawk Pro Gaming PlayerUnknown’s Battlegrounds competitie, wat betekent dat de drie beste duo’s hele dikke prijzen in ontvangst mogen nemen! Het belooft een zeer spannende competitie te worden en wij zorgen er voor dat jij er geen enkel moment van hoeft te missen.