CampZone | Kartent is terug voor CampZone 2018
18216
post-template-default,single,single-post,postid-18216,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Kartent is terug voor CampZone 2018

Voor alle onderdakloze CampZone bezoekers herintroduceren wij de Kartent in onze ticketshop. De Kartent is een ideale oplossing voor wanneer je geen grote slaaptent hebt of wilt aanschaffen, maar niet direct onder de sterrenhemel wilt slapen.

Geschikt voor twee personen, de Kartent is een milieuvriendelijke kartonnen tent die binnen enkele minuten gebruiksklaar staat. Door het gebruik van hoogwaardig karton kan de tent tegen een flink stootje en is het zelfs bestand tegen fikse regenbuien! Wees dus niet bang dat je spullen nat worden tijdens de donkere (en vooral vochtige) dagen. De tenten zelf zijn ook customizable, zo kun je er je eigen design op tekenen, sprayen of plakken zodat je je helemaal thuis voelt in je kartonnen onderkomen. Misschien heb je ze zelfs al zien staan bij de Rabobank Tent gedurende CampZone 2017?

Bestelde Kartenten zullen geleverd worden op het CampZoneterrein aan het begin van het evenement en worden ter plekke voor je in elkaar gezet waarna je bij aankomst er direct je spullen in kan plaatsen. Maak je ook geen zorgen over het geval weer mee naar huis te nemen, aan het eind van CampZone zullen de tenten weer opgehaald worden voor recycling. Mocht je tent toch onverwachts gaan lekken dan zorgen wij gelijk voor een vervangende Kartent.

Je kan nu al je eigen Kartent (voor twee personen) bestellen in onze ticketshop voor een bedrag van €50 euro. Wil je graag meer informatie over deze speciale kartonnen tenten of ben je benieuwd naar andere evenementen waar ze gebruikt worden, neem dan een kijkje op de site van Kartent.