CampZone | Gamecardsdirect Bubble Soccer
19146
post-template-default,single,single-post,postid-19146,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Gamecardsdirect Bubble Soccer

Elk jaar sluiten wij het activiteitenprogramma af met een actieve en intense groepsactiviteit. Zo kan iedereen hun laatste porties aan energie opmaken en elkaar juichend aanmoedigen. Veelal is het iets voetbal gerelateerd, maar het is altijd lachen, gieren, brullen, omvallen en weer opstaan. Ook dit jaar gaan wij het laatste weekend weer stevig een potje tegen een bal aan trappen, maar dan met een twist! Elke deelnemer krijgt een gigantisch bubbelpak om aan te trekken, waardoor je elkaar naar hartelust om kan duwen en weg kan beuken. Zie het meer als een crossover met rugby en dan krijg je al een goed idee van hoe lomp het er aan toe kan gaan. Bodyslam je tegenstanders! Sandwich de keeper! En probeer elkaar na het winnen van een wedstrijd eens een dikke knuffel te geven. Dat wordt dus een flinke partij beuken en vliegen!

Regels zullen gebaseerd zijn op het alledaagse voetbal, maar dan natuurlijk aangepast voor een lompere rugby-combinatie. Matches duren ongeveer een kwartier waarna het team met de meeste punten doorgaat naar de volgende ronde. Voor de twee overwinnaars liggen er prijzen klaar mede mogelijk gemaakt door Gamecardsdirect!

UPDATE: Na gekeken te hebben naar de weersverwachting voor zaterdag 4 augustus (en dan vooral de temperatuur) is er door het activiteitenteam besloten om de Bubble Soccer activiteit te verplaatsen naar 20:00 ’s avonds, na de prijsuitreiking. Kom allemaal gezellig meedoen wanneer het weer wat afkoelt morgen, en dan maken we er nog een mooie laatste activiteit van!

Bubble Soccer  
FormatTeams of 4
Starting TimeSaturday August 4, 8 PM
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st4x Gamecardsdirect waardebon twv € 50,-
1x Tray eNgage Energy
2nd4x Gamecardsdirect waardebon twv € 25,-
1x Tray eNgage Energy
Sponsored by: