CampZone | Even stil allemaal, want be quiet! sponsort ons
19098
post-template-default,single,single-post,postid-19098,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Even stil allemaal, want be quiet! sponsort ons

Met meer dan duizend loeiende persoonlijke computers en gamingsystemen op CampZone kan de herrie en temperatuur flink oplopen (naast de zon). Het hebben van een stil systeem mag dan wel voor sommigen een leuke bijkomstigheid zijn, maar op de lange termijn voegt het toch zeker wat toe aan je ideale gaming ervaring. Natuurlijk wil je ook niet dat je systeem oververhit raakt en plots opblaast, zeker niet wanneer je net in een intense shoot-out zit in een van de competities. Onze volgende sponsor is een expert op dit gebied, en zorgt er met hun producten voor dat niemand last heeft van deze ergernissen. Wij kunnen nu officieel aankondigen dat be quiet! CampZone 2018 zal sponsoren!

Het bedrijf be quiet! is een fabrikant gespecialiseerd op het gebied van hoge kwaliteit voedingen en koelers voor jouw desktop computer. Maar hun naam reflecteert ook hun visie over en de reputatie van de be quiet! producten. Met meer dan tien jaar aan ervaring betreffende ruisonderdrukking en stilte, de producten van be quiet! zijn enkele van de stilste componenten op de markt. Een groot deel van dit succes wordt mogelijk gemaakt door hun geruisloze fans, welke tegenwoordig standaard ingebouwd worden in bijna elke be quiet! case, zoals de Dark Base Pro 900 Orange. Deze case biedt zeer veel flexibiliteit en functionaliteit, en dankzij de aanwezige features is het mogelijk om vrijwel elke configuratie te realiseren.

Tijdens CampZone 2018 zal be quiet! hele mooie prijzen verzorgen voor de winnaars van de be quiet! Hearthstone competitie! Zo ligt er voor de derde plek een Pure Power 10 voeding klaar, de tweede prijswinnaar zal een Dark Base 700 case ontvangen, en de beste Hearthstone speler van CampZone mag zich na de competitie de trotse eigenaar noemen van een be quiet! Dark Base Pro 900 Orange case! Zorg dus dat je deck tiptop in order is als je kans wilt maken op deze toffe prijzen.

Naast al dit moois geven we bij de bingo ook nog eens een be quiet! Pure Base 600 Window Orange te winnen. Lekker!

Website be quiet! 
be quiet! Hearthstone competitie