CampZone | CampZone Tinkerchallenge
19009
post-template-default,single,single-post,postid-19009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Tinkerchallenge

Ook dit jaar organiseren we weer een Campzone Tinkering Challenge voor alle doe-het-zelvers onder ons. Vorig jaar hadden wij de Kick Off met de Bridgebuilding Challenge, waarbij drie teams ieder een prachtig ontwerp hadden gemaakt. Dit jaar leggen we de lat iets hoger en geven we de deelnemende teams meer tijd.

De challenge voor CampZone 2018 is een Eggstable Course.

Wat houdt dit in?
De opdracht: Breng een ei van punt A naar punt B (lekker makkelijk toch?). Het is ieder team vrij om een eigen robot te maken die deze taak volbrengt. Dat kan via besturing (mobiele telefoon, controller, etc), of autonoom; voor de die-hards.
Punten verdien je door het parcours goed af te leggen, het ei heel van punt A naar punt B te brengen, en hoe je robot gebouwd is. Kennis van techniek en tinkering in het algemeen is dus zeker gewenst als je wilt winnen.

Belangrijk is dat er geen gevaarlijke zaken als vlammenwerpers, messen of andere gevaarlijke attributen aan de robot zitten die letsel kunnen veroorzaken aan toeschouwers.

Prijzen
Binnenkort maken we bekend welke coole prijzen er te winnen zijn.

Deelnemers
– Max. 4 personen per team.
– Min. leeftijd 12 jaar.

Spelregels
– Het parcours mag niet aangepast worden door de deelnemers.
– Opbouw tijd max 15 minuten.
– Geen gevaarlijke spullen aan de robot of gebruiken op het parcours.
– Tijd om het parcours af te leggen: 15 min max.
– Tijdens de challenge mogen deelnemers niet op het parcours komen, alleen marshals mogen hulp verlenen.

De dag waarop ieders robot het parcours mag gaan afleggen maken wij later bekend. Wel heb je vanaf het begin van CampZone tot aan de wedstrijd zelf de tijd om je unieke robot te ontwerpen, te bouwen en te verbeteren. Gebruik je overige tijd slim om te oefenen en voor te bereiden voor het parcours.