CampZone | Iiyama and Nacon Super Smash Bros. Melee
18629
post-template-default,single,single-post,postid-18629,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Iiyama and Nacon Super Smash Bros. Melee

Gezellig samen komen in de Main Hall, klaar om even alle frustraties op elkaar uit te leven met behulp van vriendelijke Nintendo gezichtjes. Het is natuurlijk geen echte CampZone zonder dat er een Super Smash Bros. competitie is. Daarom is ook dit jaar een van de grotere publieksfavorieten terug, maar dan net een beetje anders. Hoewel er al een nieuwe Smash Bros.  game voor de Switch is aangekondigd, lijkt het er niet op dat deze op tijd voor CampZone gereleased zal worden. Geen probleem voor ons, want met het Retro-thema van dit jaar is de keuze voor de game overduidelijk. Voor deze editie gaan wij terug naar het jaar 2002, toen misschien wel het hoogtepunt uit de serie uit kwam voor de Nintendo GameCube. Jazeker, Super Smash Bros. Melee zal weer gespeeld worden als pleincompetitie op CampZone 2018!

Super Smash Bros. Melee is de tweede game in de mash-up brawler serie van Nintendo, en zet de meest bekende gaming characters van het Japanse bedrijf recht tegenover elkaar om het uit te vechten in de verschillende arena’s. Als opvolger heeft Melee meer dan dubbel zoveel vechters, stages en items dan de voorganger op de Nintendo 64, met unieke characters die later niet meer terug kwamen in de serie. Melee wordt zelfs nu nog als een van de beste games uit de serie en als beste fighting game over het algemeen geranked door competitieve eSports spelers. Strakke gameplay,¬†razendsnelle combat en een systeem dat skill beloont zorgen er onder meer voor dat Super Smash Bros. Melee na al die jaren nog steeds fanatiek gespeeld wordt.

Super Smash Bros. Melee  
FormatGroups
Starting TimeMonday July 30, 15:30
RulesClick Here
RegisterClick Here
Prizes1st1x Iiyama G2530HSU
2nd1x Nacon Pro Controller
3rd1x Nacon 300SR
Sponsored by: