CampZone | Pre CampZone Barbecue
18949
post-template-default,single,single-post,postid-18949,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Pre CampZone Barbecue

De jaarlijks terugkerende Pre CampZone BBQ vindt dit jaar plaats op zondag 1 juli. Als bonus valt 1 juli tegelijkertijd met het begin van juli, dus kunnen we mooi het begin van de nieuwe maand samen vieren. Een maand waarin de achttiende editie van CampZone van start gaat! Kom gezellig eten en elkaar alvast weer even zien voordat we een paar weken later de poorten van de achttiende editie van CampZone openen!

Een ticket is niet nodig, maar je dient wel zelf je eigen vlees/drinken/alles mee te nemen.

Dit jaar hebben we wederom gekozen voor Houten (Utrecht). Het is dus niet op het CampZone veld zelf!

Kom dus met al je vrienden, vleesjes, broodjes en drankjes op zondag 1 juli naar Houten toe! Meld je van tevoren even aan via ons Facebook-evenement, want we vinden het wel fijn om een indicatie te hebben hoeveel mensen er komen. Het evenement kun je hier op Facebook vinden.