CampZone | Einde tweede kortingsperiode in zicht
18778
post-template-default,single,single-post,postid-18778,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Einde tweede kortingsperiode in zicht

Je hebt nog maar een paar dagen de kans om je tickets voor CampZone 2018 voor een lagere prijs dan de deurprijs te kopen! CampZone werkt met kortingsperiodes voor de prijzen van de tickets, wat bij ons betekent hoe vroeger jij je ticket koopt, des te minder je er voor hoeft te betalen. De huidige periode (twee) is actief tot aan donderdag 31 mei, klokslag middernacht. Na dit tijdstip stappen wij over op kortingsperiode 3, waarin wij iets hogere prijzen (maar nog steeds goedkoper dan de deurprijs) zullen hanteren voor de entreetickets.

Heb je nog geen ticket, wees er dan snel bij als je nog van de korting van periode 2 wilt profiteren! Kijk voor een overzicht van ons aanbod en prijzen op onze ticketpagina, waar je tevens meer informatie kan vinden over de lopende periodes.